top of page
  • Gyurokovics Zita

Testápolás - Grounding Femininity Body Polish


Remélem ti is nagyon várjátok és készültök március 13-i eseményünkre, ahol többek között először lesznek kaphatóak testápolási termékeink, így Grounding Femininity Body Polish-unk is. Engedjétek meg, hogy ennek okán részletesen bemutasam egyik legújabb termékünket.

Ápoló, tápláló és a bőr újjászületését elősegítő kényeztetés egy tégelyben, így tudnám összegezni ezt a csodás testradírt. Ez is volt a cél, hogy spa élményt nyújtson. A bőrünk a legnagyobb szervünk. Bizony az egész test úgyan olyan figyelmet és ápolást kiván mindenhol. Bőrünk tisztítása, az elhalt hámsejtek eltávolítása kombinálva egy kellemes önmasszírozással csodás élmény.

A Holt-tengeri só mint a termék alapja természetes és magától érthetődő választás volt számomra, hiszem már az antik idők óta gyógyító erőt tulajdonítottak a Holt-tenger minden elemének: víz, só, iszap, kimagaslóan magas ásványianyag tartalma miatt is. Többek között a Holt-tengeri só hidratál, főleg magnézium tartalmának köszönhetően. A benne található szulfur, mely természetesen antibakteriális hatású, csodásan tisztítja a bőrfelszínt. A bőr texturáját és feszeségét is bizonyítottan javítja.

Ehhez az alaphoz választottam hozzá a legkiválóbb finomítatlan shea vajat és egyéb olajokat. Nem tudom kellőképpen hangsúlyozni a shea vajunk minőségét (ez természetesen minden egyébb hozzávalóra igaz). Mikor terméket fejlesztek adott alapanyagból minnél több forrásból rendelek be mintát. Eleve csak megbizható, lehetőleg bio, fenntartható anyagokat választok és fontos, hogy fair-traid termék legyne, de így is ég és föld tud lenni a különbség. Természetesen magas a vitamin tartalma, kiváló hidratáló, segíti a bőr öngyógyító képességét és csodás az állaga, mely számomra is könnyebbé teszi a munkát. A társulás alapját adó extra szűz kókuszolaj és bio lemagolaj, mind különösen tápláló, tele esszenciális zsírsavakkal, mely ápolja és egészségesebbé teszi a bőrt.

Végül számomra legkülönlegesebb érzékünket, a szaglásunkat, is kényezteti illatával. A összes termékünk közül a testradírnak van a legösszetettebb illata. Igazán nőies, kényeztető, csábító, akár egy parfüm.

Fontos, hogy fürdés elött, száraz bőrön használjuk, ezt követően tusoljunk le. A tus alatt érezzük tejes krémességét, mely törölközés után a legpuhább és érzékibb bőrrel ajándékoz meg minket.

Egyenlőre két kiszerelésben, 100ml és 250ml, lesz kapható, hogy utazáskor se mardjatok kényeztetés nélkül! ;-)

Minden fotó: Szendeff Lőrinc

65 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page