top of page
  • Gyurokovics Zita

Launch & Pop-Up Esemény - A részletek és saját élményeim II.


Ahogyan ígértem, mesélek még kicsit a legelső pop-up eseményünkről. Az előző alkalommal bemutattam a háttérmunkálatokat és a segítőimet, így most magáról a "nagy napról" és annak eseményeiről írok. Március 13-án délben nyitottuk ki a kapukat a nagyközönség előtt, de mi addigra már túl voltunk a sajtóbemutatkozáson, amely 10 órakor kezdődött. Szerencsére szinte mindenki eljött, akit meghívtunk. A hangsúly most a nyomtatott sajtón, különböző magazinokon volt, de eljött néhány kedves blogger és meghívtam a legkedvesebb beszállítóimat is. Jó érzés megosztani a fontos eseményeket azokkal, akikkel nap mint nap dolgozom a termékeimen.

Amíg vártuk, hogy mindenki megérkezzen, már elkezdtük megismertetni a vendégeket a termékekkel. Sokat izgultam, nem volt időm nagyon gyakorolni, hogy mit fogok mondani. Mivel én tervezem és készítem a készítményeket, abban bíztam, hogy a lelkesedésem és a téma iránti szeretetem érződik majd. Így mutattam be a márkát és meséltem kicsit magamról, még többet a termékekről, miközben mindegyiket körbeadtam egyesével, hogy biztos meg tudja szagolni őket, és kipróbálhassa a mintákat.

Néhány kérdést is kaptam, szerencsére, pár dolog a nagy izgalomba kiment a fejemből. Bár az az igazság, hogy napokon át tartó kiselőadást tudnék tartani és mesélnék, mint Seherezádé, ha minden részletre kitérnék.

A nap során az én segítségemmel ki lehetett próbálni a termékeket az arcbőrön. Természetesen ennek első lépése az arctisztítás volt, mely a sminktől való megszabadulást is jelenti, így csak kevés bátor vállalkozó akadt, de ők nagyon élvezték.

Arcápolási termékeink a teljes rituálét lefedi, az arctistítástól kezdve (Restorative Sea Buckthorn Cleansing Balm), a maszkon keresztül (Enzymatic Exfoliating Powder + Youth Elixir Oil Serum), a tóner (Flowery Face Mist), a hidratáló szérum (Hydro Serum), és végül extra táplálás, hidratálás (Blue Poppy Balancing Moisturizer + Youth Elixir Oil Serum).

Délután egy Hangulat Parfüm Workshop-ot is tartottam és beismerem, hogy többet izgultam emiatt, mint a sajtó miatt. Nagyon fontos számomra, hogy tartalmat, tudást és élményt tudjak átadni másoknak, illetve hogy mindenki jól érezze magát és feltöltődve menjen haza. A visszajelzések és saját tapasztalatom szerint is nagyon jól sikerült a program. Családias hangulat volt, még a kedves és barátságos Boglya Drótos vizsla is velünk tartott (figyeljetek, mert hamarosan akár kutyus parfümőr is felbukkanhat az országban).

Mindenki nagyon ügyes volt és csodás illatok születtek, melyekhez a kiindulási pontunk ugyan a workshop booklet-ben (=kisokos a workshophoz) lévő, és általam tervezett illatok voltak, de mindenki bátran elrugaszkodott a kész receptektől, hogy a saját kis csodáját kikeverje.

Természetesen volt még ezeken kívül sok kedves látogatónk, akik szagolgattak, kérdezgettek, vásároltak. Remélem hamarosan találkozhatunk workshop, pop-up bolt vagy egyéb események kapcsán és ugyanilyen, ha nem még kedvesebb élményeket adhatunk nektek.

Megint csak köszönöm mindenkinek, aki ott volt fizikailag, vagy csak gondolatban. Köszönöm a kedves üzeneteket, visszajelzéseket.

Zita

71 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page