• Gyurokovics Zita

'A természte illatai' - Workshop


A márciusi bemutatkozó eseményünkön tartott 'Hangulat Parfüm Workshop' után ismét illatos élményre csábítunk benneteket. Nagyon szeretem az illatokat, az aromaterápiát és a parfümöket, de amit ennél is jobban szeretek, megosztani ezeket az illatos pillanatokat és tudást másokkal.

Június 2-án három órás workshop keretében az alapokkal kezdünk, hiszen ez egy olyan világ, ami egy életen át sem fedi fel magát teljesen és mindig tud újat mutatni. Lesznek elméleti érdekességek, az illatok és parfümök történelméből, többet megtudhattok a különböző kivonatokról és kivonási módszerekről, de természetesen főleg szagolni fogunk csak és kizárólag természtes anyagokat és elkészítheti minden résztvevő a saját keverékét is.

Hogy hűek legyünk önmagunkhoz és kivonódjuk a belváros zajából, a helyszín ezúttal Budaörsön, a Borarti Alkotó Tér és Műhely lesz.

A jelentkezéssel kapcsolatos részleteket megtaláljátok a Facebook eseményben.

Szeretettel várom az illatok szerelmeseit!

Itt tudsz jelentkezni az eseményre: https://www.eventbrite.com/e/botanikai-parfum-workshop-alapok-a-termeszet-illatai-tickets-46181204225


Mar Galliti skin care & botanicals

Hasznos linkek

Kövess minket!

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót

Később le is tudsz iratkozni, valamint kérésre 3 munkanapon belül töröljük az adataidat melyről rendszerüzenetben értesülsz.

© 2017 Mar Galliti skin care & botanicals | Minden jog fenntartva!
Web design: Havasi Betti - Amavi Design