Csokoládé trüffel narancsvirág hidrolátummal - Recept

December 6, 2016

Valami csokis vagy kakaós finomságra mindennap szükségem van.  Ez nem igazán az édességről szól, kimondottan csokifüggő vagyok. Biztos sokan vagytok hasonlóképpen. Hogy fenntartsam a változatosságot, mindig új kombinációkat, új hozzávalókat próbálok ki. Szerencsére ez a trüffel alap már a próbakóstoláskor nagy siker volt, de most az ünnepekre hangoltam, így az Oshadhi Narancsvirág Hidrolátumával (fontos, hogy bió legyen) készítjük el. Amennyiben már valaha szagoltatok igazi narancsvirág hidrolátumot… hát, minta parfümöt izlelnénk. Kábítóan illatos!

Akkor készítsük el! Illetve néhány extra narancsvirág hidrolátum tippért olvassátok el a bejegyzés végét is!

 

 

 

TIPPEK: Amikor beinvesztálunk egy igazán jó minőségű hidrolátumba, gondoljunk arra, hogy több féleképp fel tudjuk használni. A narancsvirág, vagy más néven neroli nagyon jó stresszűző és nyugtató hatású, így használható hangulatillatósítóként a lakásban, irodában vagy az autóban. Szintén nagyszerű érzékeny és olajos bőrön összehúzó hatása miatt. Arctonikként segít kitisztítani a pattanásos és irritált bőrt.

 

Nektek mi a kedvenc egészséges csokis receptetek? El tudnátok képzelni némi hozzáadott neroli hidrolátummal?
Írjátok meg! 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Legutobbi bejegyzések

Please reload

Kulcsszavak

Mar Galliti skin care & botanicals

Hasznos linkek

Kövess minket!

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót

Később le is tudsz iratkozni, valamint kérésre 3 munkanapon belül töröljük az adataidat melyről rendszerüzenetben értesülsz.

© 2017 Mar Galliti skin care & botanicals | Minden jog fenntartva!
Web design: Havasi Betti - Amavi Design