A tudás az esély az egészségesebb életre

February 11, 2017

Aki rendszeres olvasója a blognak, tudja, hogy a holisztikus egészség és aktív élet szemlélete köré épül. Hiszek a megelőzés fontosságában azáltal, hogy egészséges, helyi, bio élelmiszereket fogyasztunk, aktív, sportos életmódot folytatunk (főleg a természetben töltve), és természetesen natur, bio bőrápolási, smink és tisztítószereket alkalmazunk.

 

 


Sajnos a halál esetek egyik fő kiváltó oka a rák, amely világszerete érint szinte minden családot. Csupán pár nappal ezelőtt volt, február 4-én, a Rákellenes Világnap.

 

“Célja több millió halál eset megelőzése az által, hogy felhívják a figyelmet, illetve tudást adnak a betegségről. Cselekvésre buzdítva gyakorolnak nyomást kormányokra és magánszemélyekre az egész világon .”(http://www.worldcancerday.org)

Nem olyasmi, amíről gyakran beszélek, vagy irok, de az én családomat is közvetlenül érinte ez a betegség. Anyukám is rákos volt.
Így íme az én tanácsom a testnek: fontosnak tartom a megelőzést, főleg egészséges életmóddal, ugyanakkor az ajánlott kor feletti rákszűrés is nagyon fontos. Lényeges hogy legyenek kérdéseink az orvosunkhoz. Bízzunk meg a választott orvosban, és mondjunk el mindent, hogy teljes képet kapjon a diagnózishoz. Mindig jelezzük, ha valamelyik kezeléssel kapcsolatban aggályaink, fenntartásaink vannak, lehet hogy van alternatív megoldás.

 

A léleknek: töltsünk annyi minőségi időt szeretteinkkel, amennyit csak tudunk. Boldog, időtálló emlékeket teremtve, melyek velünk maradnak egész életünkben.

Sok szeretettel, nevetéssel és “ízzel” anyukámnak ajánlom!

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Legutobbi bejegyzések

Please reload

Kulcsszavak

Mar Galliti skin care & botanicals

Hasznos linkek

Kövess minket!

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót

Később le is tudsz iratkozni, valamint kérésre 3 munkanapon belül töröljük az adataidat melyről rendszerüzenetben értesülsz.

© 2017 Mar Galliti skin care & botanicals | Minden jog fenntartva!
Web design: Havasi Betti - Amavi Design