TAVASZ – Az újrakezdetek, a megújulás és a növekedés évszaka

March 17, 2017

Ez a tavasz igazán az újrakezdésről szól számomra. Anyukám betegségét követően szerettem volna közel lenni a családomhoz, míg folytatom, illetve építem a saját vállakozásomat. Így hát költöztem. Nem most először életemben. Éltem már több tucat különböző helyen, különböző városban és még különböző országokban is. Némelyik tökéletes volt az adott időre, mások kevésbé, de itt, végre úgy érzem, otthont építhetek magamnak.

 

 

 

Újrakezdeni egy új városban kicsit ilyesztő lehet, de inkább izgatott vagyok. Alig várom, hogy jobban megismerjem a helyeket, az embereket, a közöséget itt. Ezzel együtt minden nap tele van új felfedezésekkel, meglepetésekkel és talákozásokkal. Az elején, ahogy lenni szokott, kicsit magányosnak érezheti magát az ember, de ilyenkor csak emlékeztetnem kell magam, hogy ez csak rajtam múlik. Nyissam ki az ajtóm, a szívem, és az elmém az új dolgokra (barátokra, szokásokra stb.).

Már találkoztam is néhány nagyszerű emberrel, akiket remélem, egy nap a barátaimnak hívhatok, a jóga által. Egyébként Nóra nem csupán csodás ember, de a legjobb jógaoktató, akivel valaha talákoztam. Ha valamikor Kaposváron jártok, és van időtök, a Santani Jóga Stúdió nagyszerű hely (http://manyuyoga.com).

 

 

 

Egy másik módja, ahogy a természethez a sporton keresztül kapcsolódom, a lovaglás. Somogy tökéletes hely erre. Délre a várostól, Kaposvártól, fekszik a Zselic a csodálatos Dunántúli-dombságban dús, vadban gazdag erdőkkel, apró szétszórt falvakkal és halas tavakkal. Míg a várostól északra nyúlik el a Balaton, az ország legnagyobb tava, oly sok csodás gyerekkori emlék és nyaralás színhelye.

 

 

 

Somogyban van a csodálatos kis levendula ültetvényem és itt tervezem/építem a saját natúr kozmetikai stúdiómat. Ez az otthonom! 

 

U.i.: Meggyőződésem, hogy a városban nekem van a legjobb kilátásom. ;-P

 

U.i.2: Az életem ezen szakaszában sok földelő jellegő illóolajat használok a gyökércsakrám erősítésére, illetve római kamilla segíti az ellazulást és az alvást az új helyen. A nőies oldalam pedig rózsára és jázminra vágyik.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Legutobbi bejegyzések

Please reload

Kulcsszavak

Mar Galliti skin care & botanicals

Hasznos linkek

Kövess minket!

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót

Később le is tudsz iratkozni, valamint kérésre 3 munkanapon belül töröljük az adataidat melyről rendszerüzenetben értesülsz.

© 2017 Mar Galliti skin care & botanicals | Minden jog fenntartva!
Web design: Havasi Betti - Amavi Design