Hidrolátumok otthoni elsősegélyhez 101 – ÉDESKÖMÉNY

May 13, 2017

 

Mostanában többekkel is találkoztam, akik emésztési problémákról panaszkodtak. Nekik örömmel ajánlottam gyengéd, de hatásos megoldásként hidrolátumot. Úgy döntöttem, hogy ezt a sorozatot egy gyönyörű, megfizethető hidrolátummal kezdem: Édeskömény (Foeniculum vulgare).


Mikor hidrolátumokra kerül a sor, a legjobb minőség érdekében az Oshadhi termékeit szeretem használni, mindig lenyűgöznek a magas energiájú, szofisztikált hidrolátumaikkal.
Az édeskömény hidrolátum segíthet megszüntetni a puffadást, csökkentheti a belek görcseit, és tisztító hatással lehet a emésztő rendszerre. Kerüljük a hosszútávú használatát! Hat éven aluli gyermekeknél ne használjunk 1 cseppnél többet vízben higítva!
Bár az édeskömény használatát nem javasolt a terhesség első két trimeszterében, hasznos lehet szülés után, mivel elősegíti a tejtermelést, és segíthet megbirkózni a csecsemőknél fellépő szorulással.

 

Amint látjátok, az édeskömény roppant hasznos darabja lehet mindenki hidrolátum ‘patikájának’.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Legutobbi bejegyzések

Please reload

Kulcsszavak

Mar Galliti skin care & botanicals

Hasznos linkek

Kövess minket!

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót

Később le is tudsz iratkozni, valamint kérésre 3 munkanapon belül töröljük az adataidat melyről rendszerüzenetben értesülsz.

© 2017 Mar Galliti skin care & botanicals | Minden jog fenntartva!
Web design: Havasi Betti - Amavi Design