Alambika természetes parfümök az OSHADHI gyártójától

June 8, 2017

Annyira izgatott lettem, amikor megtudtam, hogy egy csodálatos, új, bio botanikai parfüm márka érhető el a piacon a gyönyörű illóolajokat is gyártó Oshadhi-tól. Alambika a márka, melynek megálmodói célul tűzték ki, hogy termékeik használatával úgy hozzák közelebb az embereket a természethez, hogy közben igazi, kényeztető luxus élményben lehessen részük.

 

 

Természetesen a különböző parfüm vonalaik illatából alig tudtam választani, így 8 különböző illatot is megvettem. Különböző ‘erősségű’ vonalaik: perfume, eau de perfume, eau de fraicheur, és jojoba perfume roll-on. A ‘perfume’ vonalból a Secret Charm-on választottam, de ezen kívül még elérhető a Belle Ile és az Illusion illatok is. A ‘perfume’ vonal a legerősebb az intenzitás szempontjából, mely alkoholban oldott illóolajokat tartalmaz.

 

 


Secret Charm: citrusos fejjegy, mely igazán súlyos virágos és édes szív- és lábjegyekkel társul.

 

Aztán 3 illatot az ‘eau de perfume’ vonalból is beszereztem: Oasis, Grace és Coeur d’Amon, de még választhattok a következőkből: Exotic Breeze, Twin Roses, Green Sparkle és Soleil d’Orient. Az eau de perfume-ök csupán egy fokkal kevésbé intenzívek, melyekben szintén illóolajokat oldottak fel alkoholban.

 

Oasis: szintén exotikus, virágos, de mindez friss könnyedségben jelenik meg.
Grace: (az egyik személyes kedvencem) feminin, elegáns és csábító a jázmin erejével.
Coeur d’Amon: fűszeres, majdnem uniszex módon a babérral, a cédrussal, és a tömjén megbabonázó illatával.

 

Csupán egy illatom van az eau de fraicheur vonalból: De Light, de még 5 illatból válogathatunk: Morning Embrace, Levitate, Summer Breeze, Acqua de Luz, és Wave Curl. Az eau de fraicheur vonalnál is alkoholban oldottak illóolajokat alkalmaztak, de ezúttal hidrolátumokkal könnyítettek rajta.
De Light: neroli, jázmin és rózsa. Kell ennél többet mondanom? Annyira könnyed, gyengéd, és tele van vidámsággal.

 

Különösen kedvelem az olajos parfümöket, így 3 különböző illatot is beszereztem: Flower of Love, Essensual, és Queen Star. Ezen kívül még egy illat ebből a vonalból a Princess Delight. Számomra van valami különleges abban, ahogy az illóolajok érvényesülnek, szinegriát alkotnak a jojoba olajban.
Flower of Love: édes, nőies, citrusos fejjeggyel, és érzéki ilang-ilanggal.
Queen Star: a kedvenc rózsám és levendulám keveredik jázminnal ebben a fenséges konpozícióban.
Essensual: melegséget árasztó csokra a virágoknak, egy csöpp citrusos fejjeggyel.

 

Míg türelmetlenül várjuk az Alambika weblapjának, és webshopjának indulását, a márka termékei eléhetőek az Oshadhi Magyarország Dunakeszi üzeltében. Kövesétek őket Facebook-on is, itt mindent megtudhatok eseményekről, akciókról.

Mit gondoltok a parfümök fantázia neveiről? Szerintem csodásak. Ki ne akarná királynőnek érezni magát? 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Legutobbi bejegyzések

Please reload

Kulcsszavak

Mar Galliti skin care & botanicals

Hasznos linkek

Kövess minket!

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót

Később le is tudsz iratkozni, valamint kérésre 3 munkanapon belül töröljük az adataidat melyről rendszerüzenetben értesülsz.

© 2017 Mar Galliti skin care & botanicals | Minden jog fenntartva!
Web design: Havasi Betti - Amavi Design