A HÓNAP ILLÓOLAJA - Rák és kamilla

June 30, 2017

A Nap a nyári napéjegyenlőségkor lép a Rák jegyébe, az északi féltekén ez az év leghosszabb napja. Ahogy a napok elkezdenek rövidülni, befelé fordulunk, ez a család és az otthon ideje, ami egyben a Rák birodalma. Gyakran mélyen érzelmes emberekről beszélünk, annak ellenére, hogy gyakran nehézséget jelent nekik érzelmeik kifejezése. Inkább visszahúzódnak a páncéljukba, mint a tengeri rák, melyről a nevüket kapták. A páncél a rák otthona, így az otthon fontos szerepet tölt be a rák életében, nemcsak fizikálisan egy hely, ahol biztonságban érzik magukat, hanem az a hely is, ahova a család tartozik.

 

 Testileg a Rákhoz tartozik a gyomor és a hasnyálmirigy, így az érzelmi eredetű emésztési problémák gyakoriak ennél a jegynél.


Kifejlesztett ‘védőpáncéljuk’ miatt a Rákok lehet, hogy nem a legkönnyebben elérhetők aromaterápiával. Lehet, hogy ellenállást mutatnak a masszázzsal szemben, mereven fekszenek az ágyon, és soká tart, mire el tudnak lazulni. Pedig rájuk jobb hatással lehet az ellazulás és a terápiás érintés, mint más jegyekre.
Nem úgy, mint a többi jegynek, a Rákoknak ritkán van szükségük saját jegyük által uralt illóolajra. A Hold-uralta olajok általában hűsítőek, míg a bajban lévő Ráknak leggyakrabban melegségre van szüksége. A Rákok számára leginkább hasznosak a Nap-uralta olajok, mint a Benzoin, a Bergamott, a Narancs vagy a Mandarin.

 

A Kék kamilla teljes mértékben visszaadja a Rák természetét. Nyugtató, enyhítő, elég gyengéd  ahhoz, hogy gyerekeknél is használjuk, és alkalmas számtalan gyerekkori problémához.  Minden kamilla hasonló hatású, de a Kék kamilla illik a legjobban a Rákhoz, mivel színe megidézi a Víz elemet és az óceánt, mely a Rák természetes otthona.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Legutobbi bejegyzések

Please reload

Kulcsszavak

Mar Galliti skin care & botanicals

Hasznos linkek

Kövess minket!

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót

Később le is tudsz iratkozni, valamint kérésre 3 munkanapon belül töröljük az adataidat melyről rendszerüzenetben értesülsz.

© 2017 Mar Galliti skin care & botanicals | Minden jog fenntartva!
Web design: Havasi Betti - Amavi Design