Bio hajápoló a tökéletes tengerparti hullámos hajért

July 6, 2017

 

 

Ez a csodás, tengerparti hullámokat formázó az Owaytől abszolút kedvencem lett, mióta kipróbáltam. Régóta próbálgatók ‘strand hatást’ igérő termékeket, kisebb-nagyobb sikerrel. Bár a legtöbb működött, viszont nem voltak sem természetesek, sem bio terméket, sőt, gyakran hagytak ragacsos érzést a hajamon.

 

Az Oway Tengeri Só Spray tengeri és ásványi sókkal gazdagított, közepes tartást ad, szösztelenít, és matt hatást ad. Igazi kocos tengerparti hatást kelt. Használható nedves és száraz hajon egyaránt. Fújjunk érzés szerint a hajunkra, és kézzel kicsit ‘gyűrjűk’ meg , miközben szárítjuk. Mint minden Oway termék, pompás illatú, balzsamonsan citromos illatával nyarat idéz. Nagynak mondható, a kiszerelésben 250ml terméket kapunk, mindez a klasszikus barna gyógyszertári üvegben, és élénksárga címkével összhangba áll a márka küldetésével, ami az újrahasznosítást és újrafelhasználást illeti.
Főbb összetevői közt megtalálható: a bio fekete quinoa, az aalma, és a marula. A fekete quinoa gazdag jó minőségű növényi fehérjében, táplálja és megvédi a haj szöveteit. Míg az aalma fényt ad a hajnak, táplálja és erősíti. A csodás marula pedig újjáépíti, védelmet ad és hidratálja hajunkat.

 

Ha nem is töltitek az egész nyarat a tengerparton, vigyétek az érzést a fürdőtökbe, illetve építsétek be a hajápolási rutinotokban. 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Legutobbi bejegyzések

Please reload

Kulcsszavak

Mar Galliti skin care & botanicals

Hasznos linkek

Kövess minket!

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót

Később le is tudsz iratkozni, valamint kérésre 3 munkanapon belül töröljük az adataidat melyről rendszerüzenetben értesülsz.

© 2017 Mar Galliti skin care & botanicals | Minden jog fenntartva!
Web design: Havasi Betti - Amavi Design