Budapest Drops 2017 konferencia

August 3, 2017

 

A Budapest Drops 2017 az első aromaterápia konferencia Magyarországon, az Aromaterapeuták Magyarországi Egyesülete szervezésében (AME). A kétnapos esemény szeptember 30-tól október 1-ig tart. Az első nap  különböző témájú előadásokat  hallhatunk az alkalmazott zoopharmakognózisról Caroline Ingrahamtól, az aromaterápia és rák kezéle témában Dr. Pascal Debauchetól. A második napon párhuzamosan futó workshopok lesznek, kettő délelőtt: Jan Kusmirekkel és Shirley Routleyval, és kettő délután: Dr. Malte Hozzelel és Elizabeth Ashleyvel.


Remélem, itt a konferencián debütál natúr kozmetikai márkám, a Mar Galliti, ami még különlegesebbé teszi az egészet (a Mar Galliti a konferencia egyik Arany Csepp Fokozatú Támogatója is egyben). De magáról a márkáról, hogy mi várható stb., egy következő blog bejegyzésben írok majd. Természtesen, aki követ Facebookon és Instagramon,már láthatott változásokat, de ezután még több kulisszatitok várható. Kövessetek!

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Legutobbi bejegyzések

Please reload

Kulcsszavak

Mar Galliti skin care & botanicals

Hasznos linkek

Kövess minket!

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót

Később le is tudsz iratkozni, valamint kérésre 3 munkanapon belül töröljük az adataidat melyről rendszerüzenetben értesülsz.

© 2017 Mar Galliti skin care & botanicals | Minden jog fenntartva!
Web design: Havasi Betti - Amavi Design