A HÓNAP ILLÓOLAJA - Oroszlán és jázmin

July 23, 2017

 

 

Az Oroszlán a nyár csúcsa, amikor a Nap magasan a fejünk felett jár, és mi fürödhetünk a melegében. Az Oroszlán imád a figyelem középpontjában, a fő színpadon lenni, ami nem túl meglepő, figyelembe véve, hogy hagyományosan a Nap által uralt  jegy, mely naprendszerünk középpontja is. Az Oroszlán hagyományosan királyok, politokusok és előadók jegye.

 

Az Oroszlánra jellemző illóolaj a Jázmin. Csak ez a csodás virág lehet elég jó a Oroszlánnak. Ahogy az oroszlánt a vadállatok királyának tartják, úgy a jázmint már régóta az olajok királyaként tartják számon. Ez az olaj felidézi a napsugarakat. A növény maga a meleg éghajlatot kedveli, és Észak Európában általában akkor virágzik, mikor a Nap az Oroszlán jegyében jár. A Jázmint, mint sok egyéb virágot enfleurage technikával dolgozták fel a modern kivonatok megjelenése előtt. Az enfleurage hideg-olaj/zsír kivonásos eljárás, mely azon alapelven működik, hogy az olajoknak/zsíroknak magas az abszorpciója, különösen az állati zsíroknak. Ezt az eljárást főleg olyan virágoknál alkalmazták, melyek leszedés után is megőrzik aromájukat, ilyen a jázmin is.
Az a tény, hogy ez az egyik legdrágább olaj, még vonzóbbá teheti az Oroszlán szülőtte számára, aki úgy érezheti, hogy ezen kiadás megerősítheti önmaga fontosságát. Ez páratlan olaj az Oroszlán számára, mivel a napfény minőségét hordozva segíti őt.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Legutobbi bejegyzések

Please reload

Kulcsszavak

Mar Galliti skin care & botanicals

Hasznos linkek

Kövess minket!

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót

Később le is tudsz iratkozni, valamint kérésre 3 munkanapon belül töröljük az adataidat melyről rendszerüzenetben értesülsz.

© 2017 Mar Galliti skin care & botanicals | Minden jog fenntartva!
Web design: Havasi Betti - Amavi Design