top of page

Szolgáltatások

Személyre szabott illóolaj keverék készítése

Az én nézőpontom kimondottan holisztikus megközelítésű; legyen szó a szépségápolásról, vagy az életmód kialakításáról. Amikor illóolajokat választok a termékeimhez, akkor is ezt a szemléletet próbálom szem előtt tartani. De úgyanígy gondolkodom, amikor egyedi keveréket készítek. Minden ember különböző, így más-más személyiségtípusnak kell eleget tennem. Különböző igényekkel, szükségletekkel keresnek fel, így kiemelten fontos számomra, hogy mindenkinek megadjam azt az egyedi szinergiát, amiért hozzám fordult.

Az illóolajok nagy részének a bőrápoláson túlmutató értékei és hatásai vannak: segíthetnek feloldani a szorongást, a stresszt, vagy hangulatjavító, energetizáló hatásuk is lehet. Emlékeket idéznek meg, befolyásolják döntéseinket. A növények igazi erővel bírnak, különösen ilyen koncentrált formában, illóolajokként, ezért bőrön mindig higított formában használjuk őket.

Patrick Süskind, a Parfüm - Egy gyilkos története című regényében tökéletesen leírja, mit gondolok arról, hogy az aromaterápia hogyan befolyásolhat minket; az érzéseinket és az érzelmeinket:

"Az emberek becsukhatják a szemüket a nagyság előtt, a szörnyűség előtt, a szépség előtt, fülüket is eldugaszolhatják a dallamok vagy a hízelgő szavak elől. De az illattól nem menekülhetnek. Mert az illat a lélegzet testvére. Vele együtt lopakodik be az ember testébe, nélküle nincs élet, nem lehet kikerülni. És az illat közvetlenül a szívbe hatol, és ott határozottan dönt vonzalomról és megvetésről, undorról és kedvességről, szerelemről és gyűlöletről."

ILLAT = LÉLEGZET = ÉLET
Az én módszerem
Mit kell tenned?

Az orron, mint érzékszerven keresztül ható aromaterápiás módszer során a szaglást és az illóolajok illatát használom a test-lélek-szellem egyensúlyának megőrzésére. A szaglással kapcsolatos kutatások és kísérletek bebizonyították, hogy az illatok reakciókat váltanak ki belőlünk. Előnyösen hatnak az érzelmi és fizikális állapotunkra, különösen stresszel kapcsolatos problémák esetén, így segíthetnek hangulatunk javításában, vagy támogathatnak magunk és mások jobb megismerésében.

Minden illat egy történetet mesél el, én ebben szeretnék segíteni, hogy megtaláld és természetes aromák és illatok segítségével mesélhesd el a tiédet.

Fontos tudnivaló:

Nagyon szeretem az állatokat, viszont az illatok rájuk még intenzívebben hatnak, mint ránk, ezért mindig figyelembe veszem, amikor készítem az egyedi olajokat. Ha van házikedvenced, kérlek, hogy erre mindig térj ki a konzultáció során, hogy neki se okozzunk kellemetlenséget! 

Vedd fel velem a kapcsolatot levélben a zita@margallitiskincare.com e-mail címen keresztül, majd kérd a "Felmérő űrlapot", amely alapján az igényeidre szabva elkészítem a saját illóolaj keverékedet.
Ez egy dinamikus kollaboráció közted és köztem. Az alkotói folyamat során rád szabva, különös gondossággal kiválasztott, terápiás minőségű illóolajokat alkalmazok.

 

A végső keveréked többféle formát ölthet:

  • botanikai parfüm

  • masszázsolaj

  • test olaj

  • illóolaj keverék diffúzorba porlasztva

  • térparfüm

Referenciák

TÁJÉKOZTATÓ (Felelősségi Nyilatkozat):

 

A Mar Galliti skin care & botanicals termékei nem tekinthetőek gyógyhatású készítményeknek és nem alkalmasak betegségek kezelésére, azok megelőzésére. Használatuk nem helyettesíti a gyógykezelést, illetve szakszerű orvosi ellátást. A weboldalon feltüntetett információk nem a Mar Galliti skin care & botanicals kutatásain alapulnak, hanem 1.| az egyes kozmetikumokban felhasznált összetevőkről a tudományos, lektorált szakirodalomban elérhető, általánosan elfogadott tudományos megállapítások, mérési eredmények, illetve egészségre vonatkozó megállapítások, 2.| a Mar Galliti skin care & botanicals kozmetikumokat használók tapasztalatai, észrevételei, 3.| az alapanyagokat beszállító partnereinktől kapott információk. A honlapon található információk tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek, nem az OÉTI, illetve az OGYI szakvéleményei.

bottom of page