top of page
DSC_4078_72.jpg

Pillowtalk

BOTANIKAI PARFÜM

A fény árnyékokkal festi meg a falakat. A langyos szellő lágyan játszik a függönyökkel. Odakint minden csalogatna, a poros földutak és a gyönyörű táj. A kertek  lédús barackot és illatos virágokat ajánlgatnak a méheknek, míg egy távoli tábortűz füstjét hozza a szél.

DSC_4012_72.jpg

…Friss és füstös, mint a régi fa & méhviasz.
A barack leve csöpög le a ujjakon. Mély, picit poros és párás egyszere… 

DSC_3927_72.jpg
Wool_1.jpg

De mi örökre itt maradnánk. A párnákon, puhán egymás lelkéhez bújva. A kezed tökéletesen illeszkedve az enyémbe. Beszélgetünk, hallgatunk, lágyulunk, megbízunk, tartjuk egymást, és egyre mélyebbre merülünk. Minden azt suttogja, hogy hazaérkeztünk. 

DSC_3891_72.jpg

…Intimitás. A bőr melege. Picit édes, balzsamos…

DSC_4064_72_edited.jpg
DSC_3964_72.jpg

“A mázzal a kiöntés, öntés mozdulata magában rejti
az ajándékozás, az odaadás gesztusát.
Emellett a két máz talákozik és egyesül a palack felületén.”

ILLATJEGYEK

Jázmin tea, Cédrus,
Zanthoxylum, Styrax,
Mangó levél, Oszmantusz,
Fekete nyár, Nárcisz,

Pacsuli, Mimóza,

Grapefruit, Vérnarancs,

Szantálfa

Wool_1.jpg

Pillowtalk máz - Ruzicska Tünde kerámiaművész

Az eredetileg megalkotott kerámiaformára a Pillowtalk illata és sztorija új mázat kívánt, amit természetesen ezúttal is Ruzicska Tünde kerámiaművésszel kísérleteztünk és alkottunk meg. 

Az elejétől kezdve egyszerre jelen volt a Pillowtalk sztorijában egyfajta nyugalom a szoba intimitásában és mellette a kintről beszűrődő nyüzsgés, ami között a függöny lágy lengése egy nagyon finom, de karakteres elválasztó, ami szerettem volna, ha megjelenik. Ehhez Tünde javasolta, hogy inkább locsolja, önti a mázat az előző parfümnél használt merítés helyett. Ahogy elmesélte, a mázöntésnek van egy mélyebb, ősibb jelentése. A Pillowtalk üvegeken a két máz találkozik és egyesül. Az öntés gesztusa pedig magában rejti az adást, az odaadást. Így a parfüm különleges intimitása megjelenik az kerámián is. 

DSC_5244_k.jpg
Image-place-holder (1).png
DSC_5255_k.jpg
Wool_1.jpg

Pillowtalk doboz - Füzes Petra, a papírmalom vezetője, Orfűi Malmok

Reméltem, hogy a helyi kézműves értékeket ezúttal a dobozban is megtudjuk jeleníteni, és hogy ez összhangban lesz a márkával és velünk. Mindehhez Füzes Petrától, az Orfűi Malmok papírmalmának vezetőjétől kértünk segítséget. Petra kedves, kreatív lélek, aki hatalmas tudással és mély szeretettel rendelkezik a mesterségéhez, így lelkesen állt a dobozprojektünk kihívása elé is. Az első találkozásunkkor már együtt ki is találtuk, hogy a papírhoz is hozzáadjuk a gyapjút, ami a puhaságával plusz textúrát és jelentést hordoz. Így került ki Petra kezei közül a teljes doboz, a kézzel merített papírral, a tetejére dombornyomott logóval, és a belülre kerülő kis kísérőkártya szitázásával. 

Wool_1.jpg

SHOP

DSC_3831_72.jpg

Pillowtalk

BOTANIKAI PARFÜM

DSC_3947_72.jpg
Wool_1.jpg
bottom of page