top of page
HTG22_magyar.jpg

Ahogy azt talán már tudjátok, a minél több gyönyörű, magas minőségű, helyi összetevő használata már a kezdetektől a Mar Galliti és az én személyes értékrendem középpontjában áll. Ez nem is olyan meglepő, ha figyelembe vesszük a saját levendulaföldemet és azt, hogy tudom, mennyi inspirációt és tudást merítek belőlük. Évről évre azon lenni, hogy minél jobban gondoskodjam róluk, folyamatos növekedésre ad lehetőséget mind nekem, mind a levenduláimnak. Tudom, hogy azok a fantasztikus emberek, akiktől a helyi alapanyagaimat szerzem be, ugyanígy éreznek. Gondoskodni a növényeik, az állataik és a környezetük szükségleteiről a lehető legtöbb szeretettel, odaadással, tisztelettel, és a legjobb tudásuk szerint. Hálás vagyok a beszélgetésekért is, amikor megosztjuk egymással a tapasztalatainkat, tudásunkat, és segítjük egymást, amikor csak lehetséges.

levendula.png

Szeretném bemutatni a csodás embereket, a magyar tájakat és növényeket, amelyek értéket adnak a termékeimhez. De még inkább szeretném megmutatni, hogy annak ellenére, hogy Magyarország apró, mégis gazdag történelemben, hagyományokban, kézművességben és festői, változatos tájakban, ugyanúgy, mint fantasztikus bőrápolási alapanyagokban.

BIK_2046_72.jpg
2022-MarGalliti_Baber.jpg

Tudom, hogy más márkák elrejtik, és nem beszélnek arról, hogy pontosan honnan származnak az alapanyagjaik. De én szeretném úgy ünnepelni ezeket a fantasztikus embereket, és az alkotásaikat, hogy elmesélem és megmutatom, kik is ők pontosan. Ezáltal is köszönetet mondva nekik, hálát adva értük.
Kérlek, lépjetek be és fedezzétek fel az gyönyörű Magyar Kincses Kerteket!

Zita

Magyar Kincses Kertek

BIK_1580_72.jpg

Treasure Gardens Serum

Kincses Kertek Peptid & Antioxidáns Szérum. Csordultig töltve helyi alapanyagokkal és néhány különleges kivonattal. Csodás csillagfürt peptidek segítik a bőr tónusának és feszeségének visszanyerését. A hidrolátumok és növényi olajok gazdag helyi választéka megnyugtat és táplál. Míg a spirulina és zöld tea kivonatok gazdag antioxidáns tartalmukkal felveszik a harcot a szabadgyökökkel és javítják a bőr védelmi funkcióját.

Összetevők a Magyar Kincses Kertekből:

Ormánság - Olajütő Szövetkezet: Szőlőmagolaj, Tökmagolaj, Napraforgóolaj

Zselic - Arura Manufaktúra: Római kamilla hidrolátum, Citromfű illóolaj, Muskotályzsálya illóolaj

Őrség - Illóolaj Lepárló Műhely: Rózsa hidrolátum, Csalán hidrolátum

Szomód - Szomódi Levendulás: Olasz szalmagyopár hidrolátum

Drávamente - Mar Galliti levendulás: Levendula hidrolátum

_BIK5680_72.jpg
bottom of page