top of page
  • Gyurokovics Zita

Mar Galliti Szépségápolási Rituálék - Reggel


Mielőtt a szépség- és bőrápoláshoz jutnánk, fontos, hogy kezdjük a napot sok folyadékkal - szűrt víz, tea -, és egészséges, teljes értékű reggelivel. Na, meg persze, ha van idő, némi mozgás és meditáció sem árt.

A reggelek általában sokkal sűrűbbek, gyoran kell elkészülni, odaérni, de nehéz felkelni. Már csak ezért is szeretem a hosszabb, alaposabb rituálét (maszk stb.) estére hagyni. Íme a reggeli rutint bemutató kis videó:

A reggeli rituálé lépései:

1. Először hideg vízzel alaposan átmosom az arcom, szárazra törlöm, majd jöhet az első termék.

3. Hydro Serum: 2-3 pumpányit használjunk, ebben a nyak és dekoltázs ápolása is benne van (ne felejtsünk el minden bőrfelületet ápolni). Könnyen felszívódik. Frissítő és hidratáló hatású, természetes hialuronsavat tartalmaz, mely egyenletesebb hatást kölcsönöz a bőrnek. A kék kamilla és vadmurok hidrolátumok nyugtató és megújító hatásúak. A ligetszépe olaj antioxidáns tartalma gyönyörűen kondicionálja a problémás bőrt is.

4. Youth Elixir Oil Serum: kb. 4 csepp az olaj szérumból, melyet a tenyereim közt felmelegítek, és finoman, de alaposan felviszek a bőrre. Szintén kerüljön belőle a nyakra is. Az olajszérum mumus lehet azoknak, akik még nem használták, vagy egyébként is zsíros a bőrük. Nem kell aggódni, a zsíros bőr nem arról szól, hogy meg kellene fosztani az olajtól, sőt, sokat segíthet a könnyen felszívódó, de mélyen tápláló olajok kombinációja.

Nem extra, hanem ugyanolyan fontos a testápolás tetőtől-talpig, tehát használjuk végül a Mineral Tonic Body Lotiont az egész testre. Könnyen beszívódik, és nagyon puhává, egészséges fényűvé tezsi a bőrt.

Hogy mindig egészségesen és illatosan induljon a nap!


112 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page