top of page
  • Gyurokovics Zita

Launch & Pop-Up Esemény - A részletek és saját élményeim I.


Túl vagyunk az első egész napos eseményünkön, amibe rengeteg munkát fektettünk, így gondoltam megosztom a háttérinformációkat, melyek számomra épp olyan fontosak, mint maga a rendezvény és a termékek bemutatása. Ez volt az az alkalom, ahol összeolvadtak a részletek egy egységgé, amelyet a márka képvisel. Minden apró részlet, külön átgondolást és kreatív alkotói tervezést igényelt, mivel azt szerettem volna, hogy minden harmóniába legyen egymással. Ezért két részben írom meg ezt a blogbejegyzést, először a háttér munkálatokról és együttműködésekről, segítőimről árulok el apró, de fontos részleteket, majd a következőben magáról az eseményről, a workshopról számolok be és arról, hogy mi hogyan éltük meg az egészet és mik voltak az eddigi visszajelzések.

Szerencsém van, mert sok tehetséges emberrel dolgozom a márkán, legyen ez folyamatos, vagy alkalmi együttműködés.

Akik követnek, tudják, hogy az arculat és a folyamatos, egyedi látásmódú, a márkától nem elválasztható stílusú fotók Szendeff Lőrincnek köszönhetőek. Így ezekből a képekből egy kisebb kiállítás most is a falra került (na, meg a booklet-be, de erről majd később). Az általa tervezett logónkkal együtt, mely visszaköszönt minden lehetséges felületen, határozottan, de ízlésesen, így például az újrahasznosított papírból készült papírtáskákon.

Az eseményre készültek el új booklet-jeink is, méghozzá két változatban: egy általános, a termékekről és a márkáról szóló, illetve egy, speciálisan a workshopra készült anyag plusz receptekkel és tudásmorzsákkal. A booklet design Havasi Bettinek hála állt össze ilyen csodásan, aki a csomagolás tervekkel és a weblap designnal is remekelt.

A jövőbeli fotóanyagokon biztosan még jobban feltűnnek majd Ruzicska Tünde mesebeli kerámiái, melyek tökéletesen passzolnak a márka arculatához és egyedileg készültek csak nekünk. Így az összes váza, virágtartó tál, a teszterek kihelyezésére használt kerámia tálcák, illetve a termék kipróbálásánál használt vízes tál, kis keverő tálkák, mind az ő kezemunkáját dicsérik.

A virágtartó tálak, melyekben a virágoázisok ültek, kérésemre a logóban található csepp alakot ábrázolják. Hát nem csodásak?

Még nem beszéltem a gyönyörű virágdíszítésről, melyeket Rausz Bori (Virágok Borija) alkotott meg. A galéria mindkét ablakába és a terem egyik sarkába, az asztalok síkját megtörve, réz keretek készültek, melyeket Bori tetőtől talpig feldíszített zöld és üde virágokkal, tavaszi frissességet hozva ezzel a galéria terébe. De természtesen Tünde által készült vázákat és tálakat is Bori virágos kreációi díszítették.

A házilag készült vegetáriánus catering falatkák kisérői a friss, egészséges és nagyon finom The Juiceline juice-ok voltak, melyet Nicole-ék igazi, "újratölthető" (érdemes visszavinni nekik!) üvegbe tesznek. Természetesen a részünkről is elengedhetetlen volt mellé az üvegpohár és üveg szívószál.

A végére még egy fontos köszönet Kollár Franciskának, aki PR és kommunikáció fronton segíti a munkámat már a kezdetek kezdetétől.

Köszönöm.

Köszönöm mindenkinek, akit felsoroltam és aki esetleg kimardt.

68 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page