top of page
  • Gyurokovics Zita

Holisztikus bőrápolás - Több mint kozmetikum


Egyre több új, talán fellengzősnek tűnő fogalom kerül elénk manapság a különböző sajtóorgánumokból, mint például a 'greenbeauty', 'slowliving' és bizony a 'holisztikus' is ilyen. De talán kevesen tudják, hogy mit is jelentenek pontosan ezek a kifejezések. Én is fontosnak tartom, hogy beszéljünk arról, hogy mit jelent nekünk a Mar Galliti-nél a holisztikus szemlélet.

Nézzük először magát a holisztika szót. Görög eredetű holo- tudományos értelembe használt szóelőtag. Jelentése teljes, egész. A teljességre, az egészre törekvő, az a gyógyítási és egészség megőrzési módszer, melynél figyelembe veszik az érzelmi, fizikai és szociális állapotot is.

Mi alapvetően testre és lélekre egyaránt ható termékeket tervezünk és készítünk, így magát a márkát is életstílusnak gondoljuk. Ezért is fontos tudni, hogy amikor Mar Galliti kozmetikumot használtok, akkor az első lépés a szaglás. Kinyitjuk a terméket és rögtön megérezzük a különböző illóolaj szinergiák csodás elegyét. Ezek mind terápiásan hatnak ránk, visszahoznak a jelenbe, jobb kedvre derítenek, emlékeket idéznek fel bennünk, megnyugtatnak és mindezt mielőtt egyetlen cseppjüket is a bőrünkre kennénk.

Amikor az ujjainkra kerül, megtapasztalhatjuk a textúrájukat és az illat is kicsit intenzívebbé válik, de nem lesz tolakodó. Sőt ekkor kezd el kibontakozni és picit változni. Megmutatja különböző rétegeit, mint egy parfüm és ezzel együtt az elménk is jobban kinyílik, befogadja ezeket a pozitív impulzusokat. Majd amikor magunkra kenjük, egyenletesen eloszlatjuk a bőrünkön, hogy a regeneráló, frissítő, hidratáló alapanyagok mind elkezdjék munkájukat bőrünk szépségéért és egészségéért.

Ezért én mindig azzal indítom útjára a termékeinket, hogy tegyék szebbé a bőrt és boldogabbá a lelket. Remélem ezt ti is érzitek!

Minden fotó: Szendeff Lőrinc


122 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page