top of page
  • Gyurokovics Zita

Az Olaj Szérum - Youth Elixir Oil Serum


A Youth Elixir Oil Serum-ról először mindig egyik összetevője, az Olasz szalmagyopár jut eszembe, mely számomra a tengerparton töltött forró nyári napokat jelenti. A mediterrán tengerpartra, ahol természetesen az út szélén mindenhol megtalálható ez csodás növény, melyet Immortelle-nek, halhatatlannak is neveznek.

Mint minden termékemnél, itt is a szinergiát, a 12 botanikai összetevő egyedi keverékét szeretném kihangsúlyozni.

Egy hatalmas kosár temészet, melyben megjelennek a gyümölcsök értékes, hidegen sajtolt cseppjei: a málna, a gránátalma, a maracuja és a kaktuszfüge magolaj. Mind különösen magas arányban tartalmaznak vitaminokat (A-, E-, K-vitamin), omega-3 és 6 zsírsavakat és antioxidánsokat. Kiváló gyulladáscsökkentők, regenerálók, javítják a bőr rugalmasságát.

Őket egészíti ki a virágok és gyógynövények egy különleges csokra: acmella kivonat, moringa és jojoba olaj. Az acmella nagy mennyiségben tartalmaz aktív hatóanyagokat, mely az olajszérum témjához (Fiatalság Elixírje) szorosan kötődve finom izomlazító hatású, így segíti a ráncok kisimítását.

A legszebb képet számora mégis az illóolajok - Olasz szalmagyopár (Helichrysum italicum), Kék kamilla (Chamomila recutita), Levendula (Lavandula angustifolia), Ilang-ilang (Canaga odorata), Édes narancs (Citrus aurantium dulcis) - keveréke festi. Egy vidám, lelket melengető, nyári nap késő délutánja, mikor már nem éget a nap, hanem finoman simogatja bőrünket a melegével, pici szalmaillatot ad a hőségtől száradó tarló, fürdőzök vidám, frissítő nevetése visszhangzik, és az este csábító érzékisége kezdi belengeni érzékeinket.

Amint azt látjátok, az érzékekre hatás és egy termék igazi élvezeti értéke mennyire fontos és életminőséget javító élmény lehet.

Természetesen mindig rengeted kutatás áll egy-egy termék mögött, de gyakran nálam már a termékfejlesztés elején van egy megérzés, egy vezérlő összetevő, ami inspirál a termék szinergiájának felépítésében. Ebben az esetben ez az Olasz szalmagyopár illóolaj volt. Amint említettem, halhatatlannak is nevezik a növényt, és valóban kiváló regeneráló hatású, még régi sérüléseket is felszínre tud hozni, hogy aztán azzal a lendülettel el is mulassza azokat. Mivel arcszérum, ezért fontosak voltak még gyulladáscsökkentő és hegesítő tulajdonságai.

Szintén jellemzően a Mar Galliti termékekre, arra törekedtem, hogy minnél több bőrtípusnak megfeleljen, így a textúrája könnyű, gyorsan felszívódik. Gyakran érzékelem, hogy akinek olajos, zsírosa a bőre, fél az olajoktól. Pedig tapasztalatból mondhatom, hogy nem kell, főleg, amikor a megfelelő kombinációba rakjuk össze őket. Pár csepp (4-5) a tenyerembe, a kezeim között felmelegítem, és finoman felviszem az arcbőrre.

Created to make your skin healthier and your soul happier!

125 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page