top of page
BIK_1917_72.jpg

Őrség - Illóolaj Lepárló Műhely - Kiss Norbert 

Korábban párszor voltam már az Őrségben Norbinál, a kézműves lepárlómesternél, és ismertem különc személyiségét és szokatlan hidrolátumait. De csupán most, a Treasure Gardens Serum-nál kezdtem el használni különleges alkotásait. Számára az apró lepárló olyan szakrális hely, ami teljesen a lepárlás varázslatának van szentelve.

BIK_1911_72.jpg
BIK_1871_72.jpg

Két egyforma rézlepárlóját nem csupán a saját kertjében megtalálható növények lepárlására használja, hanem vadon is gyűjt alapanyagot, így ajánlva szélesebb skálán és egyedi hidrolátumokat, amelyek máshol nem találhatók meg.

A nyár egyik legmelegebb napján érkezünk Norbihoz. Szeretem ezeket a kirándulásainkat, hiszen nem csupán ezekhez a csodás termelőkhöz/emberekhez vittek el bennünket, de ezáltal olyan részeit látogathattuk meg, és fedezhettük fel az országnak, amelyeket kevésbé ismerünk. Az Őrség kacskaringós útjai tele vannak meglepetésekkel, amelyek mély beszélgetésekhez is vezetnek.

Norbi apró lepárlója egy tipikus falusi melléképületben kap helyet, mindennek az egyedi bűbájával és tökéletlenségeivel együtt, amelyek csak hozzáadnak a rejtélyhez. Jó volt meglátogatni az alkimista barlangját, és elmerülni a lepárlás varázslatában, a növényekben és persze, a hidrolátumok illataiban, és jótékony hatásaikban. Felfedeztük a lepárló kertjét is, tele mentával, levendulával, muskotályzsályával, zsályával, olasz szalmagyopárral, sudárzsályával, rózsákkal és még sok egyébbel.
Mindezek egy része már a Treasure Gardens Serum-ot gazdagítja.

BIK_1941_72.jpg
BIK_1944_72.jpg
BIK_1917_72.jpg
BIK_1811_72.jpg
BIK_1844_72.jpg
BIK_1818_72.jpg

A Norbitól származó összetevőket megtalálod a Mar Galliti termékeiben is:

shopfejlec_edited.jpg

Őrségi Illóolaj Lepárló Műhely:

Web - http://aetheroleum.com/

Facebook

bottom of page