top of page
  • Gyurokovics Zita

Mar Galliti Szépségápolási Rituálék - Este


A nap végére gyakran fáradtak vagyunk, ilyenkor megnyugvásra és feltöltődésre is vágyunk egyszerre. Ebben segíthetnek az olyan, érzékekre ható szépségápolási termékek, mint amelyek a Mar Galliti esti rutinját képezik. A használatukhoz egy hangulatos kis videót is készítettünk:

Az esti rituálé lépései:

1. Restorative Sea Buckthorn Cleansing Blam: a legfontosabb lépés, ha bőrápolásról van szó, az az arctisztítás. A nap során rengeteg, a környezetből, levegőből származó szennyeződés rakodik a bőrünkre, és akkor még nem beszéltünk a sminkről, mely könnyen eltömítheti a pórusokat, így irritáló hatású lehet. Hogy mindezeket elkerüljük, fontos az alapos arctisztítás. Ezt mindig a leghatékonyabb olajos alapú termékekkel végezni, mint amilyen a mi balzsamunk, ami tulajdonképpen egy "szilárd olaj". Illetve azon kívül, hogy kiváló arctísztító, egy sokrétű bőrápoló termék. Hiszen a benne lévő aktív összetevők nyugtató, és regeneráló hatása kiváló segítség lehet a bőr bár mely területén, a kicserepesedett ajkaktól, a megpirult, vagy kidörzsölt érzékeny bőrig.

2. Enzymatic Exfoliating Powder: heten 2 alkalommal extra kényeztetésre és a bőrmegújítására használjuk a hámlasztó porunkat, mely egyszere végez kémiai hámlasztást a benne lévő gyümölcsenzimekkel, és mechanikai hámlasztást a finomra örölt növényi részeknek köszönhetően. Könnyen és kíméletesen eltávolítja az elhalt hámsejteket, ugyanakkor táplál is. Illetve, ha valakinek extra érzékeny a bőre, használja mechanikai hámlasztás, dörzsölés nélkül, csak maszkként, a gyümölcsenzimek így is elvégzik a munkák.

3. Flowery Face Mist: hatásosan kiegyensúlyozza és feltölti a bőrt. Frissítő nem csak a bőrnek, de a hangulatunknak is jót tesz.

4. Blue Poppy Balancing Moisturizer: végül egy igazi "power house", aktív összetevők szuper-koncentrációja egy tégelyben. A hidratálókrém minden lehetséges százaléka tele van természetes tápláló olajokkal, kivonatokkal. Nyugtat, regenerál, kisimít, táplál és feltölt.

Az általunk ajánlott rituálé nem kötelező, az egész paletta úgy lett kifejtesztve, hogy rugalmasan beilleszkedjenek a már meglévő kedvencek közé, vagy új színt és látható eredményt vigyenek a mindennapi bőrápolásunkba.

74 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page